Pariul Zilei: PAOK Salonic - Chelsea

Analiza meciuri

PAOK Salonic - Chelsea Londra

Pariorii pot alege astazi foarte multe meciuri din Europa League, partide interesante din care pot obtine pronosticuri profitabile, iar in acest articol vom prefata duelul dintre PAOK Salonic si Chelsea Londra, o partida ce va poate aduce un castig suplimentar daca alegeti pronosticul corect.

Gazdele acestei intalnirii sunt grecii de la PAOK care au demonstrat pana in prezent ca formeaza o trupa ambitioasa ce poate pune probleme in cupele europene. Desi au ratat calificarea in grupele UEFA Champions League, jucatorii antrenati de Razvan Lucescu au reusit sa invinga pe FC Basel si Spartak Moscova in faza de preliminarii. Aceste rezultate sunt notabile, dar sa nu uitam ca Chelsea reprezinta o adversara mult mai puternica, o formatie care evolueaza in fiecare week-end in Premier League si care este inclusa pe lista favoritelor la cucerirea trofeului Europa League. Chelsea s-a impus in toate cele 5 etape disputate in campionatul Angliei, deci atmosfera din vestiarul londonezilor este destul de buna pentru acest meci. Nu trebuie sa trecem cu vederea nici experienta acumulata de fotbalistii de la Chelsea, managerul Maurizio Sarri are la dispozitie cateva dintre cele mai importante nume din fotbalul european care pot decide rezultatul acestei intalniri printr-o executie individuala.

Avand in vedere toate aspectele expuse in acest articol va invitam sa mizati pe un succes al englezilor, cotat cu 1.75, o cota foarte generoasa daca ne amintim de toate avantajele celor de la Chelsea.

{{notification_msg}}