Pariul Zilei: Lazio Roma - Marseille

Analiza meciuri

Lazio Roma – Marseille

Una dintre formatiile care isi poate asigura calificarea in urmatoarea faza Europa League este Lazio Roma, o echipa care a obtinut 6 puncte in Grupa H si are sanse foarte mari sa obtina inca o victorie impotriva francezilor de la Marseille.

Meciul de astazi are o importanta aparte si pentru gruparea franceza, jucatorii de la Marseille isi vor juca astazi ultima sansa de a mai spera la primele doua pozitii din clasament, insa pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca pana in prezent Marseille are doar un punct din egalul cu Apollon.  Este foarte putin probabil ca oaspetii de astazi sa reuseasca o victorie surprinzatoare deoarece Marseille nu a reusit nici pe teren propriu sa evite infrangerea, iar in ultimele 3 partide formatia antrenata de Rudi Garcia a suferit 3 esecuri care au diminuat increderea jucatorilor.

Cele doua adversare s-au mai intalnit si in  Champions League in urma cu 18 ani si chiar daca au trecut foarte multi ani de atunci pariorii trebuie sa fie constienti de faptul ca Lazio a castigat si celelalte doua partide directe. Cu alte cuvinte putem observa faptul ca pariorii au toate argumentele sa mizeze pe un succes al italienilor care este cotat cu 1.70, o cota foarte profitabila avand in vedere diferentele dintre cele doua formatii si avantajele celor de la Lazio.

{{notification_msg}}