Pariul Zilei: Italia - Portugalia

Analiza meciuri

Italia – Portugalia

Dintre toate partidele care vor avea loc astazi, unul dintre cele mai interesante dueluri este cel dintre Italia si Portugalia,  un meci ce poate influenta situatia Grupei a treia, dar care poate aduce si un pronostic avantajos pariorilor.

Campioana europeana en-titre, Portugalia, are 6 puncte dupa primele doua etape si are cele mai multe sanse de a castiga aceasta grupa,  lustianii au un moral foarte bun dupa cele 3 victorii consecutive, iar noua generatie a nationalei portugheze pare sa fie pregatita sa se lupte pentru castigarea altor trofee. Selectionerul Fernando Santos se afla la conducerea acestei echipe de 4 ani si ii cunoaste foarte bine pe majoritatea fotbalistilor convocati, chiar si pe cei mai tineri care au intrat mai tarziu in lotul echipei nationale.  De partea cealalta, Italia conteaza foarte mult pe experienta fundasilor, apararea fiind punctul forte in tactica lui Roberto Mancini, un antrenor care aplica o strategie foarte organizata si defensiva. In ultimele 5 partide Italia nu a primit mai mult de un gol, dar nici nu a reusit sa marcheze de doua ori intr-o singura confrutnare.

In aceste conditii nu trebuie sa ne asteptam la un meci foarte spectaculos, nici una dintre cele doua formatii nu va risca foarte mult in atac, deci optiunea sub 2.5 goluri cotata cu 1.55 poate reprezenta cea mai inspirata alegere a zilei.

{{notification_msg}}