Pariul Zilei: Hermannstadt - FCSB

Analiza meciuri

Hermannstadt - FCSB

Una dintre partidele care pot aduce un profit semnificativ pariorilor este cea dintre Hermannstadt si FCSB, doua echipe cu situatii complet diferite care se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:00.

Gazdele de la Hermannstadt se afla la primul sezon in Liga I, dupa ce au inceput acest campionat cu o victorie pe teren propriu lucrurile nu mai mers atat de bine pentru formatia sibiana si in acest moment Hermannstadt se afla pe locul  13 la 4 puncte de ultima clasata, FC Voluntari. In ultimele 4 etape jucatorii antrenati de Alexandru Pelici au suferit 4 infrangeri consecutive, dar moralul sibienilor s-a mai imbunatatit putin dupa succesul cu Academica Clinceni din Cupa Romaniei.

De partea cealalta exista o atmosfera buna in vestiar, echipa bucuresteana a strans 18 puncte si se afla inaintea acestei etape pe prima pozitie din Liga I. De altfel, FCSB este considerata si formatia cu cele mai multe sanse de a castiga titlul de campioana, iar daca tinem cont de faptul ca in cele 9 etape disputate jucatorii pregatiti de Nicolae Dica au marcat 21 de goluri atunci putem sesiza forta ofensiva a oaspetilor. Fara sa mai aduce si alte argumente suplimentare, va invitam sa profitati de cota 1.70 pe care agentiile de pariuri o acorda celor care vor miza pe inca un succes obtinut de FCSB.

{{notification_msg}}