Pariul Zilei: Genoa - Napoli

Analiza meciuri

Genoa – Napoli

Una dintre principalele contra-candidate ale celor de la Juventus Torino in lupta pentru titlu este Napoli, o formatie care a obtinut rezultate foarte bune in Serie A si in UEFA Champions League, iar in aceasta seara napoletanii sunt considerati favoriti in deplasarea de la Genoa.

In ultimele 7 meciuri Napoli nu a suferit nici o infrangere, iar ultima echipa care a reusit sa produca un esec napoletanilor este chiar Juventus Torino. Diferenta dintre campioana Italiei din ultimii si celelalte formatii din Serie A este destul de mare, iar Napoli ar trebui sa se impuna astazi fara prea multe probleme. Trebuie sa mai amintim faptul ca Genoa nu a simtit gustul victoriei de 5 etape, iar in ultimele doua partide a incasat 7 goluri. Napoli este una dintre cele mai ofensive grupari din Italia, doar Juventus Torino a reusit sa marcheze acelasi numar de goluri ca trupa antrenata de  Carlo Ancelotti. Forta ofensiva a napoletanilor se bazeaza in special pe aportul lui Dries Mertens si Lorenzo Insigne, doi atacanti care au marcat impreuna 14 goluri in Serie A si care pot avea o contributie decisiva in aceasta seara.

Avand in vedere toate argumentele expuse in acest articol, o victorie a oaspetilor care este cotata cu 1.50 poate aduce un profit important pariorilor daca este plasata o miza mai mare.

{{notification_msg}}