Pariul Zilei: Gaz Metan Medias - FC Voluntari

Analiza meciuri

Gaz Metan Medias - FC Voluntari

Primele 4 etape din Liga I ne-au dezvaluit echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogradarii , iar FC Voluntari este in acest moment ultima clasata din Romania si are nevoie de un rezultat pozitiv in deplasarea de la Gaz Metan Medias. Acest meci va incepe de la ora 21:00, iar favorita principala la victorie este formatia medieseana care spera sa termine in primele 6 clasate si sa incerce o calificare in Europa League. Nu acelasi lucru se poate spune si despre FC Voluntari, echipa oaspetilor are 3 infrangeri consecutive si Cristiano Bergodi va incerca sa isi motiveze jucatorii pentru a incepe mandatul pe banca tehnica a ilfovenilor cu un rezultat pozitiv. Totusi, va fi foarte dificil pentru italian sa isi mobilizeze fotbalistii in aceasta confruntare, chiar daca este un specialist al strategiei defensive principalele probleme ale echipei din Voluntari sunt legate de partea ofensiva.

Nici Gaz Metan nu este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga I, in ultimele doua etape mediesenii au inregistrat doua  rezultate de 0-0, iar din cele 4 meciuri directe disputate pe terenul Gaz Metanului s-au inregistrat 3 victorii ale gazdelor si un rezultat de egalitate.

Asadar, pariorii pot miza pe victoria mediesenilor care este cotata cu 1.75  sau pe varianta de sub 2.5 goluri inscrise, un pronostic cotat cu 1.70 care poate fi castigator si daca Voluntari va evita infrangerea.   

{{notification_msg}}