Pariul Zilei: FCSB - Rapid Viena

Analiza meciuri

FCSB – Rapid Viena

Infrangerea din tur suferita de FCSB nu le reduce foarte mult sansele de calificare in grupele Europa League, chiar daca Rapid Viena are un avantaj de 2 goluri formatia bucuresteana a demonstrat ca este capabila sa creeze mari probleme in defensiva austriaca.

Este putin probabil ca scenariul din tur sa se repete, chiar daca FCSB a fost condusa cu scorul de 2-0 la pauza si a pierdut cu 3-1, numarul ocaziilor a fost echilibrat, iar pe finalul paritdei jucatorii antrenati de Nicolae Dica au ratat cateva sanse foarte bune de a marca. Moralul vice-campioanei Romaniei s-a refacut dupa victoria din week-end in care ros-albastrii s-au impus cu scorul de 4-1 pe terenul celor de la Viitorul Constanta. Si Rapid Viena a obtinut o victorie in ultima etapa, dar in duelul din aceasta seara fotbalistii oaspetilor nu se vor mai bucura de sprijinul suporterilor austrieci. Trebuie sa mai mentionam faptul ca gruparea vieneza a evoluat ultima data in grupele Europa League in urma cu doi, iar atunci din cele 6 meciuri disputate nu au obtinut nici o victorie.

Daca analizam rezultatele europene obtinute de FCSB in ultimii ani putem afirma faptul ca gruparea bucuresteana are mai multa experienta in aceasta competitie si pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al gazdelor, un pronostic pentru care veti primi cota 2.00 si care poate aduce si calificarea in faza grupelor pentru actualul lider din Liga I.

{{notification_msg}}