Pariul Zilei: Empoli - AS Roma

Analiza meciuri

Empoli - AS Roma

Unul dintre duelurile cele mai dezechilibrate din aceasta etapa de Serie A este cel dintre Empoli si AS Roma, un meci care poate aduce pariorilor o cota profitabila si care va fi analizat in continuarea acestui articol.

Prima sansa la victorie o au cei de la AS Roma, echipa din capitala Italiei a avut un inceput de sezon mai dificil dar in ultimele trei partide trupa antrenata de Eusebio Di Francesco a obtinut trei victorii categorice si moralul jucatorilor s-a imbunatatit. Dupa primele 7 etape romanii au acumulat 11 puncte, insa pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca esecurile suferite de AS Roma au fost inregistrate in deplasarea de la Bologna si AC Milan. De asemenea, nu trebuie omis faptul ca jucatorii oaspetilor au marcat 14 goluri in acest campionat iar cel mai periculos atacant al Romei este Edin Dzeko care a marcat de trei ori in cea mai recenta victorie obtinuta la mijlocul acestei saptamani in UEFA Champions League.

Gazdele de astazi nu traverseaza o perioada foarte buna,  in ultimele 6 partide Empoli nu a reusit nici o victorie, iar postul ocupat de Aurelio Andreazzoli este destul de nesigur cu cat Empoli se apropie mai mult de ultimele locuri din clasament. Pentru un succes al romanilor casele de pariuri acorda cota 1.65 si va recomandam sa profitati de acest pronostic deoarece avantajele oaspetilor sunt evidente in acest meci.

{{notification_msg}}