Pariul Zilei: Dortmund - Frankfurt

Analiza meciuri

Dortmund - Frankfurt

Dupa o perioada in care echipele nationale si-au desfasurat meciurile din competitiile continentale, se reia programul celor mai importante campionate din Europa care reprezinta pentru pariori o sursa foarte buna de a obtine pronosticuri avantajoase. Astazi, la rubrica Pariul Zilei, va vom prezenta principalele detalii ale meciului din Borussia Dortmund si Frankfurt, dar si cel mai indicat pronostic al acestui duel.

Pariorii trebuie fie constienti de faptul ca agentiile acorda prima sansa la victorie celor de la Borussia Dortmund, pe langa faptul ca beneficiaza de avantajul terenului propriu, jucatorii antrenati de Lucien Favre trec printr-o forma excelenta. In acest sezon Dortmund inca nu a simtit gustul infrangerii si spera ca astazi sa obtina 3 puncte esentiale in lupta pentru titlu. Adversara de astazi a Borussiei a produs o mare surpriza sezonul precedent cand a reusit sa castige Cupa Germaniei, invingand in finala pe Bayern Munchen. Totusi, rezultatele din noua stagiune nu sunt atat de convingatoare, dupa infrangerea din meciul de Supercupa si eliminarea inca din prima runda a Cupei Germaniei, a urmat un alt esec suferit in Bundesliga impotriva celor de la Werder Bremen.

Asadar, observam ca intre cele doua formatii exista o diferenta semnificativa si chiar daca agentiile de pariuri acorda doar cota 1.40 pentru succesul Borussiei, noi va recomandam sa mizati pe acest pronostic deoarece are foarte multe sanse de a fi castigator. 

{{notification_msg}}