Pariul Zilei: Dinamo - Sepsi

Analiza meciuri

Dinamo Bucuresti - Sepsi

Dupa ce la mijlocul acestei saptamani Dinamo Bucuresti si Sepsi Sf. Gheorghe au obtinut doua victorii importante in Cupa Romaniei, astazi cele doua grupari se vor intalni intr-un duel ce poate fi profitabil si pentru pariori. Inceputul de sezon a fost plin de surprize pentru ambele formatii, daca Dinamo si-a dezamagit fanii dupa cele 3 infrangeri consecutive suferite in ultimele etape, cei de la Sepsi se afla la doar 3 puncte de liderul clasamentului, o performanta apreciabila chiar daca s-au disputat doar 9 etape. Echipa oaspetilor de astazi este recunoscuta datorita organizarii defensive, antrenorul Eugen Neagoe a reusit sa aplice cu succes tacticile sale iar Sepsi a incasat doar 5 goluri in aceasta editie de campionat.

Trebuie sa mai specificam faptul ca in ultimele 5 partide echipa din Sf. Gheorghe nu a suferit nici o infrangere iar moralul jucatorilor este mult mai ridicat decat cel al dinamovistilor. Probabil ca singurele avanaje ale cainilor rosii sunt terenul propriu si valoarea jucatorilor  care este superioara celor de la Sepsi. Totusi aceste amanunte nu vor conta foarte mult daca oaspetii de astazi vor demonstra din nou ca pot evolua ca o echipa unita, gata sa infrunte orice adversara din Liga I.

 In opinia caselor de pariuri Dinamo are prima sansa la victorie, dar noi va propunem sa mizati pe optiunea sub 2.5 goluri marcate care este cotata cu 1.65 de majoritatea agentiilor. 

{{notification_msg}}