Pariul Zilei: Chelsea – Manchester United

Analiza meciuri

Chelsea – Manchester United

In cursa pentru titlu in Premier League sunt implicate mai multe echipe, dar derby-ul dintre Chelsea Londra si Manchester United nu reprezinta doar o sansa foarte buna pentru pariori de a obtine o cota avantajoasa, dar rezultatul acestei intalniri poate afecta si situatia clasamentului din campionatul Angliei.

Manchester United a terminat pe pozitia secunda in stagiunea precedenta, dar in acest inceput de sezon trupa antrenata de Jose Mourinho nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor si se claseaza doar pe locul 8. Desi mai sunt multe etape de disputat pana la finalul campionatului, exista deja o diferenta de 7 puncte intre Manchester United si Chelsea Londra, echipa care se afla pe locul secund din Premier League, la egalitate cu Manchester City si Liverpool. Gazdele de astazi au demonstrat inca o data ca formeaza o echipa care exceleaza la capitolul defensiv, in cele 8 etape disputate au incasat doar 5 goluri, iar de la inceputul sezonului au suferit o singura infrangere in meciul de Supercupa cu Manchester City.

In lotul celor doua echipe nu exista absente foarte importante si speram ca printre titularii de astazi sa vedem cei mai valorosi fotbalisti ai celor doua rivale. Avand in vedere conditiile acestui derby traditional al Angliei va indicam sa pariati pe o victorie a londonezilor care este cotata cu 1.70 deoarece Cheslea traverseaza o perioada mai buna. 

{{notification_msg}}