Pariul Zilei: Cagliari - AC Milan

Analiza meciuri

Cagliari - AC Milan

Chiar daca nu a mai castigat de foarte multi ani un titlu in Serie A, formatia AC Milan ramane in continuare unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul italian.  Partida pe care milanezii o vor sustine astazi in deplasare la Cagliari este ultimul meci inainte de confruntarea cu Dudelange din Europa League, dar acest meci poate reprezenta si o sursa de castig pentru pariori.

Oaspetii de la AC Milan au disputat doar doua meciuri pana in prezent, iar din victoria cu AS Roma si esecul la limita suferit la Napoli putem observa ambtitia si determinarea jucatorilor antrenati de Gennaro Gattuso. In acest sezon AC Milan isi propune sa obtina revenirea in Champions League si sa puna cat mai multe probleme rivalilor de la Juventus in lupta pentru titlu. Cagliari nu este o echipa cu obiective atat de indraznete, in ultimii 10 ani cea mai buna clasare obtinuta de gazdele de astazi a fost pe pozitia a noua si trebuie sa tinem cont de faptul ca in 2015 Cagliari retrograda in esalonul secund al fotbalului italian.

Diferenta dintre cel doua formatii s-a vazut si in cea mai recenta partida directa in care AC Milan s-a impus tot in deplasare cu scorul de 2-1, un rezultat care este foarte posibil si astazi, din acest motiv recomandam pariorilor sa mizeze pe succesul oaspetilor care este cotat cu 1.80 de majoritatea caselor de pariuri.

{{notification_msg}}