Pariul Zilei: Bosnia Hertegovina - Irlanda de Nord

Analiza meciuri

Bosnia Hertegovina - Irlanda de Nord

Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din UEFA Nations League va avea loc la Sarajevo acolo unde selectioanata din Bosnia Hertegovina va incerca sa obtina a treia victorie din grupa impotriva celei din Irlanda de Nord. Diferentele dintre cele doua nationale sunt evidente dupa doua meciuri in care bosniecii au obtinut doua victorii in timp ce Irlanda de Nord a suferit doua infrangeri care au redus dramatic sansele de a castiga aceasta grupa. Jucatorii oaspetilor nu au un moral foarte bun deoarece in ultimele 5 partide trupa antrenata de Michael O'Neill au obtinut un singur succes in amicalul contra Israelului. Acest selectioner se afla la conducerea nationalei din 2011 si putem afirma faptul ca a adus aceasta echipa la maximul sau de potential avand in vedere fotbalistii care ii are la dispozitie.

In lotul gazdelor se gasesc cateva nume foarte importante care evolueaza la cele mai renumite cluburi din lume, printre cei mai valorosi jucatori ai Bosniei ii vom aminti pe Miralem Pjanic de la Juventus Torino sau Edin Dzeko de la AS Roma, doi fotbalisti care pot face diferenta in acest meci prin executile lor individuale.

Bosnia nu a mai pierdut un meci acasa de anul trecut si este putin probabil sa isi dezamageasca fanii chiar impotriva Irlandei de Nord, asadar va recomandam sa mizati pe un succes al gazdelor pentru care veti primi cota 1.60 de la majoritatea caselor de pariuri. 

{{notification_msg}}