Pariul Zilei: Bani Yas - Al-Wahda

Analiza meciuri

Bani Yas - Al-Wahda

Campionatul Emiratelor Arabe Unite a devenit tot mai atractiv pentru jucatorii si antrenorii romani, iar astazi la rubrica Pariul Zilei vom prezenta principalele detalii ale meciului pe care echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf, Al-Wahda, o va sustine in deplasare la Bani Yas. Cele doua formatii se vor intalni in Grupa A din Cupa Golfului, o competitie similara Cupei Ligii in care Al-Wahda are 4 victorii din 4 partide si are deja asigurata calificarea in turul urmator. In aceste conditii jucatorii antrenati de Laurentiu Reghecampf vor evolua cu mai putina motivatie, in timp ce Bani Yas are nevoie de cele 3 puncte. De cand activa in campionatul Romaniei Laurentiu Reghecampf a fost un foarte bun organziator al defensivei si trebuie sa tinem cont de faptul ca in atacul oaspetilor pot evolua jucatori tehnici precum brazilianul Leonardo, argentinianul Sebastian Tagliabue sau marocanul Mourad Batna.

In ultimele 5 partide directe dintre cele doua grupari s-au inscris cel putin 3 goluri, iar daca avem in vedere acest aspect atunci trebuie sa ne asteptam la un meci spectaculos cu multe reusite, iar cea mai recenta intalnire dintre cele doua formatii care a avut loc luna trecuta a fost castigata de Bani Yas cu scorul de 4-2.

In acesete conditii succesul celor Al-Wahda nu este garantat si propunem pariorilor sa mizeze pe varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.80, un pronostic foarte generos avand in vedere diferentele dintre cele doua adversare.

{{notification_msg}}