Pariul Zilei: AS Monaco - Atletico Madrid

Analiza meciuri

AS Monaco - Atletico Madrid

Una dintre specialsitile cupelor europene este Atletico Madrid, formatia antrenata de Diego Simeone a ajuns de mai multe ori in fazele finale ale intrecerilor continentale, iar in aceasta seara trupa din capitala Spaniei se va deplasa la AS Monaco pentru prima partida din grupele UEFA Champions League.

Cele doua cluburi se afla in Grupa A alaturi de Club Brugge si Borussia Dortmund, iar pentru Atletico este foarte important sa inceapa aventura europeana cu o victorie deoarece rezultatele din campionat nu sunt atat de bune. Daca madrilenii ocupa locul 8 din La Liga, mult mai disperata este situatia in care se afla AS Monaco, formatie care a reusit o singura victorie in acest sezon si se claseaza pe locul 15 in campionatul Frantei. Forma actuala a monegascilor este foarte departe de rezultatele bune obtinute in ultimii ani, deci Atletico poate profita de aceasta perioada nefasta prin care trece vice-campioana Frantei. In lotul gazdelor exista si cativa indisponibili foarte importanti care sunt accidentati, in timp ce la Atletico pot evolua cei mai periculosi jucatori,  Antoine Griezmann si Diego Costa, doi atacanti cu multa experienta care pot marca primele goluri din aceasata stagiune de UEFA Champions League.

Avand in vedere avantajele spaniolilor va recomandam sa mizati pe un succes obtinut de Atletico care va poate aduce cota 1.70 si este cel mai asteptat rezultat chiar daca AS Monaco este echipa gazda.

{{notification_msg}}