Pariul Zilei: AC Milan - Olympiakos

Analiza meciuri

AC Milan - Olypmiakos

Una dintre cele mai puternice cluburi care evolueaza in Europa League este AC Milan, iar in aceasta seara trupa pregatita de Gennaro Gattuso va intalni pe Olympiakos intr-un duel ce poate spori veniturile pariorilor.

Meciul din aceasta seara reprezinta a doua partida din Grupa F, in prima confruntare milanezii s-au impus in deplasare la Dudelange cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului fiind reusit de Gonzalo Higuian. Nici in confruntarea de astazi nu trebuie sa ne asteptam la un meci cu foarte multe reusite, Olympiakos a inregistrat o remiza alba in prima partida contra spaniolilor de la Betis Sevilla si vor incerca si in aceasta deplasare sa se apere cat mai organizat. Este evident faptul ca AC Milan este formatia favorita la victorie deoarece gruparea italiana are in componenta lotului cativa jucatori foarte valorosi care pot face diferenta printr-o actiune individuala, dar in ultimele 5 partide milanezii au obtinut doar doua victorii ceea ce inseamna ca rossonerii nu traverseaza cea mai favorabila perioada.

Olympiakos s-a remarcat si in meciurile din campioant prin defensiva foarte eficienta, in cele 5 etape disputate oaspetii de astazi au incasat doar 2 goluri, iar varianta de sub 2.5 goluri marcate cotata cu 1.80 poate reprezenta cea mai buna alegere facuta de pariori in acest duel ce poate aduce si a doua victorie obtinuta de AC Milan in grupele Europa League. 

{{notification_msg}}