Pariul Zilei: AC Milan - Betis Sevilla

Analiza meciuri

AC Milan – Betis Sevilla

Partidele din Europa League pot oferi pariorilor sansa de a obtine pronosticuri avantajoase deoarece in aceasta competitie se intalnesc cluburi din diferite tari, cu mentalitati diferite si care incerca sa se afirme pe plan continental. In acest articol ne vom indrepta atentia asupra partdei dintre AC Milan si Betis Sevilla, doua formatii care provin din campionate foarte puternice dar care au lipsit in ultimii ani din cupele europene.

Gazdele de la AC Milan reprezinta unul dintre cele mai titrate cluburi din Italia si din Europa, iar in acest sezon trupa antrenata de Gennaro Gattuso este considerata una dintre candidatele la castigarea trofeului Europa League. Pana in prezent milanezii au obtinut doua victorii cu Dudelange si Olympiakos si se afla pe prima pozitie a Grupei F. Nu aceeasi situatie este si in Serie A, AC Milan a inregistrat mai multe rezultate dezamagitoare si se afla pe locul 12, iar in acest moment putem afirma faptul ca milanezii acorda mai multa importanta meciurilor din Europa League.  

Nici Betis nu are o situatie foarte optimista in campionat, insa  trebuie sa subliniem faptul ca AC Milan este o grupare care are in lot jucatori foarte talentati cu o calitate individuala superioara. Avand in vedere aceste aspecte va invitam sa mizati pe un succes al gazdelor care este cotat cu 1.90 si va consolida pozitia de lider al grupei ocupata de AC Milan.


{{notification_msg}}