O nouă etapă în Spania: Eibar - Las Palmas

Analiza meciuri

Eibar - Las Palmas

Meciul din aceasta seara se va desfasura intre doua echipe care sunt apropiate valoric dar lipsa de forma a celor de la Las Palmas i-a coborat in zona retrogradarii. La inceputul sezonului toti specialitii se asteptau ca Eibar sa lupte pentru evitarea retrogradarii dar si-au deposit conditia si sunt in acest moment pe locul 7. Las Palmas are 15 puncte mai putin decat adversarii lor din aceasta seara si ocupa pozita a 18-a. Cele doua echipe au un lucru in comun si anume ca au cate 6 remize in acest sezon.

Eibar

Eibar inca se mentine in partea superioara a clasamentului dar a inceput sa piarda teren dupa un start de sezon foarte bun. In ultima perioada au avut meciuri grele si nu s-au descurcat prea bine pierzand cu Bilbao, Atletico Madrid si Celta Vigo. Intre aceste infrangeri au reusit si o victorie cu cei de la Levante. Antrenorul Mendilibar are la dispozitie tot lotul pentru aceasta partida.

Las Palmas

Aceasta partida e mult mai importanta pentru oaspeti care sunt in zona retrogradarii la 3 puncte distanta de zona sigura. In acest sezon cei de la Las Palmas au un record negativ si anume ca nu au castigat nici un meci in deplasare. Au doar 3 remize in deplasare in acest sezon si sunt cea mai slaba echipa din campionat in calitate de oaspeti. In ultimele 3 partide au pierdut dar au jucat cu echipe puternice din campionat iar in ultimul meci au pierdut greu cu Barcelona 2-1. Au o singura victorie in acest an iar antrenorul Setien e ingrijorat si incearca sa scoata echipa din aceasta pasa proasta. Au probleme de lot inaintea acestui meci si antrenorul nu va face modificari in formula de joc.

{{notification_msg}}