MLS:Toronto - Orlando City

Analiza meciuri

MLS: Toronto - Orlando City

Toronto - detinatoarea titlului de campioana MLS va primi vizita celor de la Orlando, care in momentul de fata este clasata mai bine in Conferinta de Est, aflandu-se la 12 avantaj fata de Toronto. Sezonul trecut echipa canadiana obtine victorii in ambele manse, acasa cu scorul 2-1 si in deplasare cu 3-1.

Toronto

Sezonul acesta nu pare sa se desfasoare deloc dupa cum si-ar fi dorit, reusind sa obtina doar doua victorii si eu scor de egalitate in urma a noua meciuri. Plasandu-se penultima in Conferinta de Est, la diferenta de 10 puncte mai putin fata de locurile de play-off. Lidera clasamentului Atalanta, se afla la distanta de 18 puncte, dar cu doua jocuri disputate in plus. Una din justificarile perioadei slabe a acestora se datoarea numarului mare de jucatori accidentati pe care il au, antrenorul fiind obligat sa improvizeze toata linia de fund, incluzand si rolurile mijlocasul Hasler si atacantului Altidore. In acest meci nu vor putea conta nici pe atacantul Giovinco datorita suspendarii, loc ce probabil sa fi ocupat de tanarul atacant Hamilton.

Orlando City

Datorita unei serii recente de sase victorii acestia se situeaza momentan pe poztia a patra a clasamentului Conferintei de Est. Seria de rezultate pozitive a acestora a fost intrerupta etapa trecuta de catre lidera clasamentului, Atalanta. Toronto, detinatoarea titlului si totodata gazdele din aceasta etapa se afla intr-o situatie disperata in nevoia de a acumula punte. Orlando se asteapta la o partida dificila in aceasta seara. In ceea ce priveste problemele din randul absentelor,Orlando City sta mult mai bine la acest capitol fata de advarsara sa, ei nu pot conta doar pe fundasii Sutter si Spector.

{{notification_msg}}