MLS: Toronto - FC Dallas

Analiza meciuri

MLS: Toronto - FC Dallas

In acest meci campioana sezonului trecut - Toronto, in prezent ocupanta pozitiei noua a Conferintei de Est, va infrunta FC Dallas - a patra clasata in Conferinta de Vest, ce aduna sapte puncte in plus si se poate lauda  ca au batut Toronto in ultimile patru partide.

Toronto

Inceputul de sezon slab a lui Toronto ii claseaza pe pozitia a noua in Conferinta de Est, avand sapte puncte in urma pozitiei ce i-ar duce spre play-off, cu siguranta isi doresc maximul de puncte in urma acestei partide. Incurajator pentru antrenorul echipei Vanney, este faptul ca in urma cu o saptamana reusesc victoria cu 2-1 in fata celor de la Orlando, recent bat si Philadelphia 3-0, ambele meciuri disputate pe teren propriu. Pentru acest meci nu vor putea conta pe atacantul Giovinco, ce a fost suspendad, fundasii Hagglund, Moor si Morrow si atacantul Altidore sunt accidentati.

FC Dallas

Se afla intr-o forma foarte buna in acest sezon, acumuleaza doar o singura infrangere si am putea spune ca au una dintre cele mai bune echipe. In urma celor zece etape disputate, aduna cinci rezultate de egalitate aflandu-se pe pozitia a patra a Conferintei de Vest, cu sapte puncte mai putin decat lidera Kansas City, care are doua jocuri in plus disputate. Dallas va lupta in continuare pentru a se situa pe o pozitie cat mai buna in MLS dar si pentru a continua seria pozitiva de rezultate in fata celor de la Toronto. Cu toate acestea sunt constienti ca adversara este in criza de rezultate si vor pune presiune in dorinta acumularii de puncte. Important de notat revenirea fundasului central Ziegler in sprijinul apararii.

 

{{notification_msg}}