MLS:Los Angeles Galaxy - Real Salt Lake City

Analiza meciuri

Los Angeles Galaxy - Real Salt Lake

Acest meci din MLS ne aduce fata in fata doua echipe din partea de jos a clasamentului Conferintei de Vest, intre Real Salt Lake City, echipa de pe ultimul loc si LA Galaxy, echipa ce are cu doua meciuri mai putin jucate si 5 puncte avans. Ambele echipe au pierdut ultimele doua meciuri in campionat, cu un avantaj pentru echipa din Los Angeles care s-a calificat in urmatoarea runda a Cupei Americii iar in rezultatele directe cu Real Salt Lake are trei victorii si un egal in ultimele meciuri jucate.

Los Angeles Galaxy

Echipa din Los Angeles pare usor favorita in acest meci, mai ales ca ei inca au sansa sa se califice in sferturile de finala ale playofului din MLS, fiind la 6 puncte de a doua clasata,Dallas, si avand si doua meciuri mai putin. Pentru a putea obtine aceasta calificare ei trebuie sa joace mai bine decat au facut-o in ultimele doua meciuri in care au pierdut cu Kansas City acasa si cu San Jose in deplasare. Pentru acest meci cei de la LA Galaxy nu se pot baza pe portarul Rowe, fundasii Steres, Rodgers si Diallo, mijlocasii Jones, Lletget si Husidic, stopperul Van Damme si atacantii Dos Santos si Zarades .

Real Salt Lake

Spre deosebire de LA Galaxy, echipa din Salt Lake a pierdut 5 meciuri si au castigat unul in ultimele 6 meciuri jucate, invingand doar pe Minessota in campionat in timp ce in cupa au fost eliminati de Sacramento, echipa ce avea sa fie mai tarziu eliminata chiar de LA Galaxy. In ultimele doua etape echipa a pierdut cu San Jose in deplasare si cu Orlando acasa. In urma acestor rezultate echipa este la coada clasamentului Conferintei de Vest, fiind mult in urma echipelor care ocupa locuri de playoff si le va fi foarte greu sa scoata un rezultat pozitiv in acest meci mai ales ca au pierdut ultimele sapte meciuri in deplasare. La acest meci vor lipsi fundasul Phillips, mijlocasul Holness si atacantii Allen si Barrett. 

{{notification_msg}}