MLS: Houston Dynamo - New York City

Analiza meciuri

MLS: Houston Dynamo - New York City

Partida ce se disputa intre a sasea clasata a Conferintei de Vest - Houston si a doua clasata a Conferintei de Est, New York City - ce a reusit sa adune noua puncte mai mult, dar are si doua meciuri disputate in plus fata de adversara sa din aceasta partida. In urma cu patru etape Houston sufera o infrangere la Minnesota, dar in etapele ce au urmat ramane neinvinsa, acumuland doua victorii si un egal. New York City acumuleaza de asemenea doua victorii, un egal si o infrangere in ultimile patru meciuri. Aceasta va fi cea de-a patra lor intalnire, in trecut doua partide terminandu-se la egalitate si o victorie in contul celor de la New York City.

Houston Dynamo

Echipa se afla intr-o crestere de forma, dovedind un progres consistent fata de inceputul sezonului, unde desi reusesc Victoria la Houston, urmatoarele patru etape nu aduna nici o victorie. Rezultatele recente devin incurajatoare, obtinand cea mai convingatoare victorie a sezonului 5-1 impotriva lui Toronto, ca apoi sa piarda doar la Minnesota 2-1, in ultimile cinci meciuri. Momentan se afla intr-o serie de trei jocuri fata infrangere ceea ce o face sa fie una dintre cele mai eficiente echipe ale Conferintei de Vest. Marcheaza opt goluri in trei meciuri, victorie cu Los Angeles - 3-2, apoi au remizat la Vancouver 2-2, iar in ultima etapa reusesc prima lor victorie a sezonului disputata in deplasare la Chicago cu 3-2. Echipa se confrunta cu o serie de jucatori accidentati, antrenorul Cabrera va fi nevoit sa improvizeze in partea de aparare.

New York City

In urma unor doua infrangeri dure echipa pare destabilizata, desi au avut un inceput de sezon foarte convingator, reusind sa ramana neinvinsa in urma primelor sapte etape in care reusesc sa obtina patru victorii si doua egaluri. Prima infrangere au suferit-o la Portland cu 3-0, iar a doua in derby-ul orasului impotriva lui New York Red Bulls cu un scor si mai dureros 4-0. Eficienta echipei pare sa se manifeste mult mai bine in partidele disputate pe teren propriu, unde reusesc sa obtina cele cinci victorii. Insa in deplasare au primit in medie doua goluri pe partida, ceea ce este ingrijorator inaintea acestei etape. Dar cu ajutorul capitanului echipei David Villa, echipa reuseste sa si marcheze multe goluri. Neavand accidentari in lot, antrenorul va putea trimite in teren cea mai buna echipa, cea cu care a reusit si victoria din ultima etapa.

{{notification_msg}}