MLS:Atlanta United - San Jose Earthquakes

Analiza meciuri

Atlanta United - San Jose Earthquakes

Cu toate ca nu sunt in aceeasi conferinta aceste doua echipe au inregistrat cam aceleasi relultate pana acum. Atlanta este pe locul 5 in Conferinta de Est in timp de San Jose pe patru in Conferinta de Vest, Atlanta acumuland cu 5 puncte mai mult. San Jose castiga mai rar dar face mai multe egaluri iar Atlanta inscrie mai mult, avand 15 goluri mai multe decat adversarii lor din acest meci. Ambele echipe sunt intr-o forma buna, aceste fiind prima intalnire intre ele, pentru Atlanta fiind primul sezon in MLS.

Atlanta

Atlanta este o nou promovata si pana acum totul merge bine pentru ei in Conferinta de Est, cu toate ca la meciul de debut in MLS au pierdut cu NY Red Bulls, 2-1 acasa, dar dupa au invins pe Minnesota cu 6-1 in deplasare si pe Chicago 4-0 acasa. Atlanta este o echipa care rar face egaluri si este si cea mai eficienta echipa din campionat nemarcand in doar doua meciuri. Ei au 3 victorii in ultimele patru meciuri, doua chiar fara sa primeasca gol, 1-0 cu Colorado si 1-0 cu Columbia, dar si o infrangere in cupa cu Miami. Cel mai cuoscut om de la echipa este fostul antrenor al Barcelonei si nationalei Argentinei, Gerardo Martino dar si atacantii venezueleanul Martinez si Vilalba si paraguayanul Amiron.

San Jose Earthquakes

San Jose a oscilat acest sezon si dupa doua rezultate pozitive a inregistrat sase meciuri fara victorie, ceea ce i-a impiedicat sa ocupe o pozitie mai buna in clasament. Ei sunt in cea mai buna forma in momentul de fata cu o serie de trei meciuri fara infrangere, ajungand si in sferturile de finala in cupa dupa ce au invins pe Seattle cu 2-1. San Jose a avut un meci dificil ultima etapa cu LA Galaxy, au fost condusi si abia pe final au revenit dupa ce echipa din L.A. a ramas in 10 oameni. Pentru acest meci revine capitanul Lima dar echipa mai are cateva probleme de lot. 

{{notification_msg}}