Meciul Zilei: Zaragoza - Cadiz

Analiza meciuri

Zaragoza – Cadiz

Cupa Spaniei este una dintre competitiile care ofera foarte multe surprize pariorilor deoarece in primele runde echipele foarte mari se pot incurca de formatiile din ligiile inferioare. Pana sa ajunga sa se confrunte cu gigantii Spaniei Zaragoza si Cadiz se vor intalni intr-un duel foarte interesant ce va fi prefatat in continuarea acestui articol.

Cele doua grupari nu au o situatie foarte buna si pot profita de acest meci din Cupa Spaniei pentru a-si imbunatati moralul. Dupa 9 meciuri disputate in Liga Adelante, gazdele de la Zaragoza se afla pe locul 14, in timp ce Cadiz are o singura victorie si ocupa locul 20 din clasament. Desi ambele cluburi au evoluat multi ani in prima liga spaniola, in situatia actuala se afla mai aproape de o retrogradare in esalonul al treilea decat de o promovare   in La Liga.

Nu trebuie sa ne surprinda faptul daca cei doi antrenori vor decide sa foloseasca si cativa jucatori de rezerva care vor evolua cu mai multa ambitie si vor face acest duel mai spectaculos. Ultimele doua confruntari directe au fost castigate de Cadiz cu scorul de 2-0, dar daca avem in vedere perioada pe care trupa antrenata de Alvaro Cervera o traverseaza, atunci ar fi mai indicat sa mizam pe o calificare a celor de la Zaragoza care este cotata cu 1.50 si le va oferi gazdelor sansa sa se intalneasca cu marile echipe ale Spaniei.

{{notification_msg}}