Meciul Zilei: Werder Bremen - Wolfsburg

Analiza meciuri

Werder Bremen - Wolfsburg

Doua dintre formatiile din Germania care se vor lupta pentru o calificare in cupele europene sunt Werder Bremen si Wolfsburg, doua echipe intre care exista o mica diferenta si care se vor intalni in aceasta seara intr-un duel foarte echilibrat.

Acest meci va incepe de la ora 21:30 pe Weserstadion din Bremen, acolo unde "verzii" spera sa obtina a patra victorie din acest campionat. Dina cele 6 etape disputate pana in prezent trupa antrenata de Florian Kohfeldt a obtinut 11 puncte si trebuie apreciat faptul ca acest tehnician de doar 35 de ani nu a suferit nici o infrangere pe teren propriu de cand se afla la conducerea echipei din Bremen.

Oaspetii de la Wolfsburg au avut un inceptu de sezon foarte bun si in acest moment se claseaza pe locul 7, cu doua puncte mai putin decat Werder Bremen. Daca Wolfsburg se va impune in aceasta confruntare isi va depasi adversara si in clasament, dar chiar si in acest conditii cele doua grupari vor duce o lupta spectaculoasa pentru primele 6 locuri din Bundesliga. Ultima confruntare directa dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Bremen, iar pentru pariori recomandam varianta de peste 2.5 goluri, un pronostic care este cotat cu 1.70 si poate aduce profit si in cazul in care Wolfsburg reuseste un rezultat surprinzator. 

{{notification_msg}}