Meciul Zilei: Sepsi - Voluntari

Analiza meciuri

Sepsi - FC Voluntari

Doua dintre formatiile din Liga I care trebuie sa se lupte pentru evitarea retrogradarii sunt Sepsi si FC Voluntari, cele doua echipe au fost foarte aproape de retrogradare si sezonul trecut iar astazi se vor intalni intr-un duel care va incepe de la ora 18:00.

Dupa 8 etape oaspetii de la FC Voluntari au obtinut doar doua rezultate de egalitate, in timp ce Sepsi a avut un start de sezon foarte bun si a adunat 14 puncte, cu un punct mai putin decat liderul FCSB. Aceste rezultate bune ale trupei antrenate de Eugen Neagoe se datoreaza in principal omogenitatii echipei. De la numirea sa din 2017 in functia de antrenor principal la Sepsi, Eugen Neagoe a folosit acelasi nucleu de jucatori cu care a reusit evite retrogradarea. Unul dintre cei mai importanti membri ai lotului este Attila Hadnagy, atacantul de 38 de ani este capitanul echipei si unul dintre fotbalistii care poate decide rezultatul final al acestei intalniri prin experienta sa.

Oaspetiii de la FC Voluntari au primit cele mai multe goluri din Liga I, insa chiar si in aceste conditii ilfovenii pot obtine un rezultat pozitiv daca jucatorii vor fi motivati sa evolueze la potential maxim. Analizand profilul celor doua echipe probabil ca cel mai indicat pariu este varianta de sub 2.5 goluri, un pronostic care este cotat cu 1.60 si poate fi castigator si in cazul in care FC Voluntari reuseste o surpriza.  

{{notification_msg}}