Meciul Zilei: România - Muntenegru

Analiza meciuri

România - Muntenegru

Nationala Romaniei va debuta in aceasta seara in UEFA Nations League, o noua competitie in care tricolorii spera sa faca o figura frumoasa si sa ajunga in primele echipe din Europa. Prima adversara intalnita de romani este selectionata Muntenegrului, o formatie care nu are un istoric  foarte impresionant dar care dispune de cativa fotbalisti de calitate ce pot pune probleme defensivei Romaniei.

Probabil ca cel mai periculos atacant al muntenegrenilor este Marko Jankovic, decarul oaspetilor care evolueaza pentru Partizan Belgrad. Selectionerul Ljubisa Tumbakovic a convocat pentru acest meci foarte multi jucatori tineri dintre care cel mai valoros este fundasul celor de la Lazio Roma, Adam Marusic. Si in nationala Romaniei avem un fundas care evolueaza in campionatul italian, Vlad Chiriches a fost convocat de la Napoli pentru acest meci, iar Cosmin Contra spera ca experienta dobandita sa constituie un avantaj. Totusi, punctele forte ale nationalei Romaniei se afla in ofensiva acolo unde pot evolua Razvan Marin, Claudiu Keseru sau Nicolae Stanciu, jucatori care pot face diferenta in acest duel.

In precedentele 4 partide Romania a obtinut 4 victorii, in timp ce ultimul succes obtinut de Muntenegru a fost inregistrat acum un an, tot intr-o partida cu Romania. Speram ca tricolorii sa se revanseze pentru acest esec si sa obtina o victorie, un rezultat cotat de agentii cu 1.70 care va aduce un moral bun inaintea deplasarii din Serbia.

{{notification_msg}}