Meciul Zilei: Rapid Bucureşti - Târgul Măgurele

Analiza meciuri

Rapid Bucuresti - Turnu Magurele

Avand in vedere faptul ca astazi nu se vor disputa foarte multe meciuri din marile campionate ale Europei, am decis ca la rubrica Meciul Zilei sa prefatam meciul de Cupa Romaniei dintre Rapid Bucuresti si Turnu Magurele, doua formatii care evolueaza in Liga a treia dar care ne promit o intalnire spectaculoasa.

Principala favorita la victorie este Rapid Bucuresti, o grupare cu foarte multi fani care se lupta pentru revenirea in primul esalon al fotbalului romanesc.  Aceasta echipa s-a bucurat de o sustinere puternica si sezonul trecut atunci cand au reusit promovarea si trebuie sa precizam faptul ca Rapid se afla in acest moment pe pozitia a treia din Liga a treia Seria 2. Sansele ca giulestenii sa se intoarca in esalonul secund sunt destul de mari deoarece in lotul Rapidului evolueaza foarte multi jucatori cu experienta in Liga I care au fost convocati si la echipa nationala a Romaniei. Acest plus de experienta s-a observat si in rundele anterioare atunci cand Rapid a trecut de Bragadiru, FCM Alexandria si Daco-Getica Bucuresti, o grupare care a evoluat sezonul trecut in primul esalon al fotbalului romanesc.

Adversara de astazi a giulestenilor nu ar trebui sa emita prea multe pretentii deoarece evolueaza tot in Liga a treia, iar pentru o cota de 1.55 pariorii pot miza pe o victorie a Rapidului care ii vor aduce pe alb-visinii mai aproape de o confruntare cu rivalele traditionale din Liga I.

{{notification_msg}}