Meciul Zilei: Rangers - Rapid Viena

Analiza meciuri

Rangers - Rapid Viena

Dintre toate partidele care vor avea loc astazi in Europa League ne vom indrepta atentia spre confruntarea dintre Rangers si Rapid Viena, doua echipe care vor cauta victoria si care promit sa ne ofere un meci frumos.

Cele doua formatii evolueaza in Grupa G, o grupa foarte echilibrata din care mai fac parte Spartak Moscova si Villarreal, iar dupa prima etapa Rapid Viena se afla pe prima pozitie cu 3 puncte. Rangers a inregistrat doar un rezultat de egalitate in deplasarea de la Villarreal si spera ca in aceasta seara sa profite de avantajul terenului propriu si sa le ofere fanilor o victorie importanta dupa ce in acest week-end trupa scotiana a fost invinsa surprinzator de Livingston intr-un meci din campionat. Nici Rapid Viena nu are  situatie foarte buna in campionat, jucatorii oaspetilor au suferit un esec acasa cu St. Polten, un rezultat care a condus la schimbarea antrenorului principal. Pentru Dietmar Kuhbauer meciul cu Rangers reprezinta o oportunitate foarte buna de a-si demonstra calitatile si de a imbunatati moralul fotbalsitilor austrieci.

In ultimele 6 deplasari Rapid Viena a obtinut o singura victorie, ceea ce inseamna ca Rangers este usor favorita in aceasta seara, iar cei care vor miza pe un succes al scotienilor vor obtine cota 2.00 de la majoritatea agentiilor de pariuri. 

{{notification_msg}}