Meciul Zilei: Polonia - Portugalia

Analiza meciuri

Polonia - Portugalia

Cel mai interesant duel de astazi care va avea loc in UEFA Nations League este un meci din Grupa a treia dintre Polonia si Portugalia, doua formatii care se vor lupta pentru 3 puncte foarte pretioase.

In prima partida din Grupa Polonia a reusit un rezultat surprinzator in compania Italiei, selectioana pregatita de Jerzy Brzeczek a terminat la egalitate  in deplasare, scorul final a fost 1-1, acelasi rezultat pe care polonezii l-au obtinut si in amicalul cu Irlanda. In acest timp Portugalia a avut parte de doua adversare foarte puternice, dupa ce a remizat cu vice-campioana mondiala, Croatia, lusitanii au obtinut prima victorie in UEFA Nations League impotriva Italiei la capatul unui meci destul de echilibrat pe care Portugalia l-a castigat cu 1-0.

Probabil ca cei mai multi specialiasti se asteapta ca Portugalia sa domine jocul in aceasta intalnire, insa polonezii au demonstrat ca formeaza o echipa puternica si pot pune foarte multe probleme pe contra-atac. Cel mai important fotbalist al gazdelor este Robert Lewandowski care evolueaza pentru clubul german Bayern Munchen alaturi de Renato Sanches, unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti ai Portugaliei. Si in aceasta partida trebuie sa ne asteptam la un scor foarte strans, iar pentru cei care doresc sa parieze sugeram varianta de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.55 si poate aduce un castig si in situatia in care Polonia realizeaza o noua surpriza. 

{{notification_msg}}