Meciul Zilei: Napoli - Liverpool

Analiza meciuri

Napoli - Liverpool

In aceasta seara de la ora 22:00 pe Stadio San Paolo va avea loc cea mai spectaculoasa confruntare din UEFA Champions League, un duel pe care gazdele de la Napoli spera sa il castige impotriva finalistei de anul trecut, Liverpool.

Noul sezon a inceput mult mai bine pentru Liverpool care a obtinut 7 victorii din 9 meciuri disputate in aceasta stagiune, chiar daca a fost eliminata din Cupa Ligii formatia cormoranilor se afla pe pozitia secunda din Premier League, la egalitate cu campioana en-titre, Manchester City. Tot pe pozitia secunda din campionatul intern se afla si Napoli, care in prima partida din Champions League a reusit doar un egal in compania celor de la Steaua Rosie Belgrad. Avand in vedere situatia Grupei C putem afirma faptul ca italienii au ratat ocazia de a obtine 3 puncte extrem de necesare in vederea calificarii in urmatoarea faza. Dupa meciul cu Liverpool va urma partida cu PSG, deci jucatorii napoletani ar trebui sa fie foarte determinati sa se impuna in duelul de astazi.

Cel mai periculos atacant al gazdelor este Lorenzo Insigne, in timp ce fanii celor de la Liverpool au cele mai mari asteptari de la Mohamed Salah, un fotbalist care a evoluat cativa ani si in campionatul italian. Este greu de anticipat invingatoarea acestui duel, iar cel mai sigur pronostic este optiunea de peste 2.5 goluri care este cotata cu 1.65 si va sigura spectacolul in aceasta confruntare.

{{notification_msg}}