Meciul Zilei: Marseille - Frankfurt

Analiza meciuri

Marseille - Frankfurt

Grupa H este considerata cea mai interesanta din Europa League deoarece cele 4 formatii prezente in aceasta grupa au sanse reale de a se califica in faza urmatoare. Probabil ca cel mai echilibrat duel de astazi este cel dintre Marseille si Frankfurt, doua formatii care se vor lupa cu Lazio Roma pentru primele pozitii din Grupa H.

In situatia actuala Marseille este usor favorita deoarece beneficiaza de avantajul terenului propiu, in timp ce Frankfurt traverseaza o perioada mai dificila. Trebuie sa precizam faptul ca echipa oaspetilor a ajuns in aceasta competitie dupa ce a reusit sa castige surprinzator Cupa Germaniei, insa rezultatele din acest inceput de sezon nu sunt deloc convingatoare pentru Adi Hutter, noul manager al celor de la Frankfurt care va trebui sa se descurce in aceasta deplasare si fara cativa dinre cei mai valorosi jucatori din lot care au probleme medicale.  De la inceputul noii stagiuni Frankfurt a inregistrat doar o victorie si 4 infrangeri in meciurile oficiale, in timp ce francezii de la Marseille au obtinut 3 victorii din cele 5 etape disputate in Ligue 1.

In concluzie, cea mai inspirata alegere din acest duel poate fi un succes obtinut de francezi care este cotat cu 1.65 si le va oferi celor de la Marseille un moral bun inaintea confruntarii cu Lyon din campionatul Frantei.

{{notification_msg}}