Meciul Zilei: Liverpool - Manchester City

Analiza meciuri

Liverpool - Manchester City

Un episod foarte important in lupta pentru titlu din Premier League va avea loc astazi de la ora 18:30 pe stadionul Anfield, acolo unde Liverpool va primi vizita campioanei din stagiunea precedenta, Manchester City.

Pana in prezent cele doua grupari au avut un parcurs aproape perfect in campionatul Angliei, ambele formatii au obtinut cate 6 victorii si un rezultat de egalitate, iar partida de astazi poate decide noul lider din Premier League. Inaintea acestei confruntari Manchester City avea un golaveraj superior, jucatorii antrenati de Joseph Guardiola au marcat cele mai multe goluri in campionatul Angliei, iar cel mai productiv fotbalist a fost Sergio Aguero care a inscris 5 din cele 21 de goluri reusite de cetateni.

De partea cealalta, cel mai periculos jucator este Sadio Mane care a inscris de 4 ori, dar factorul principal al acestei partide va fi motivatia si organizarea celor echipe.  In ultimele 4 confruntari directe Liverpool a reusit de fiecare data sa se impuna, ceea ce ne aduce aminte si de confruntarile directe intre cei doi manageri in perioada in care antrenau in Germania.

Pentru pariori cea mai inspirata alegere poate fi un succes al cormoranilor pentru care agentiile de pariuri acorda cota 2.50, insa acest meci merita oricum urmarit deoarece se vor intalni doua dintre cele mai puternice echipe din Europa.

{{notification_msg}}