Meciul Zilei: Germania F - Spania F

Analiza meciuri

Germania Feminin – Spania Feminin

Nationala de fotbal a Germaniei este una dintre cele mai puternice echipe ale lumii si la categoria de fotbal feminin, iar in aceasta seara trupa nemtoaicelor va intalni echipa Spaniei intr-o partida amicala care va incepe de la ora 17:00.

Cele doua formatii trec printr-o perioada extraordinara, Germania are o serie de 6 victorii consecutive in care a inscris 23 de goluri, cel mai recent succes fiind inregistrat in urma cu 3 zile. Acea partida cu Italia a fost castigata de jucatoarele pregatite de Horst Hrubesch cu scorul de 5-2, un rezultat care ne demonstreaza de ce Germania este considerata cea mai eficienta selectionata din Europa.

Si Spania a obtinut rezultate foarte bune in perioada recenta, iar moralul trupei oaspete este foarte ridicat dupa cele 8 victorii consecutive. Cu alte cuvinte ultima infrangere suferita de echipa Spaniei dateaza de anul trecut din luna septembrie atunci cand ibericile au fost surclasate de Franta cu scorul de 3-1, tot intr-o partida amicala disputata in deplasare. Conditiile de astazi nu sunt foarte diferite deoarece diferentele intre Germania si Spania sunt clare, iar casele de pariuri se asteapta la un duel dominat de gazde.

Cota pentru o victorie a Germaniei este foarte mica, insa pariorii care vor miza pe optiunea 1/1 pauza/final vor obtine cota 1.70 si vor avea prilejul sa urmareasca cateva dintre cele mai talentate fotbaliste din lume.

{{notification_msg}}