Meciul Zilei: Fenerbahce - Anderlecht

Analiza meciuri

Fenerbache – Anderlecht

Astazi se va disputa a patra etapa din grupele Europa League, iar miza si tensiunea partidelor creste o data cu apropierea de finalul acestei faze a competiei. O confruntare foarte importanta va avea loc la Istanbul intre Fenerbache si Anderlecht, doua formatii care pastreaza sanse reale de a termina pe primele doua pozitii din grupa.

Fenerbache este echipa avantajata in acest duel deoarece turcii au de partea lor un public fanatic care asteapta a doua victorie din Grupa D. In acest moment gazdele de astazi au adunat 4 puncte din succesul cu Trnava si rezultatul de egalitate obtinut in deplasare la Anderlecht. Sansele ca echipa belgiana sa se mai califice in faza urmatoare sunt mai mici, cu un singur punct acumulat pana in prezent jucatorii pregatiti de Hein Vanhaezebrouck sunt obligati sa castige in aceasta deplasare si sa obtina rezultatele bune si in celelalte doua partide cu Dinamo Zagreb si Trnava. In conditii normale Fenerbache ar trebui sa domine acest meci deoarece are un lot mai valoros,  in formula de astazi a turcilor ii putem urmari pe Islam Slimani sau Andre Ayew, fotbalisti cu experienta care pot face diferenta in acest duel.

Casele de pariuri acorda cota 2.05 pentru succesul gazdelor, aceasta ar fi si propunerea noastra pentru pariori deoarece Fenerbache are mai multe argumente pentru a se impune in aceasta seara.

{{notification_msg}}