Meciul Zilei: FC Botosani - Dinamo

Analiza meciuri

FC Botosani - Dinamo Bucuresti

In Liga I sunt mai multe formatii care isi doresc o calificare in Play-off, iar FC Botosani si Dinamo Bucuresti sunt doua dintre echipele care au nevoie disperata de o victorie pentru a nu se indeparta foarte mult de primele 6 clasate. Cele doua grupari au ratat si sezonul trecut participarea in Play-off, dar ambele echipe s-au descurcat fara prombleme in evitarea retrogradarii.

Dintre cele doua adversare Dinamo este considerata echipa mai puternica, insa trupa cainilor rosii a suferit 5 infrangeri in cele 10 etape disputate pana in prezent, un bilant care a dus la demiterea lui Florin Bratu si numirea lui Claudiu Niculescu in functia de antrenor principal. Noul tehnician a evoluat multi ani din cariera de jucator la Dinamo, iar ca antrenor acesta a mai pregatit pe Universitatea Cluj, CS Mioveni sau FC Voluntari. Nici in tabara botosanenilor lucrurile nu sunt foarte linistite, rezultatele slabe din acest sezon au crescut nemulturile fata de Constantin Enache si este posibil ca in cazul unui nou esec al echipei din Botosani conducerea clubului sa decida schimbarea antrenorului.

Moldovenii au 9 meciuri consecutive fara victorie si este putin probabil ca vor gasi motivarea necesara pentru a produce o surpriza, deci sugeram pariorilor sa mizeze pe optiunea de sansa dubla X2, cotata cu 1.55, care va aduce castig si in cazul unui rezultat de egalitate. 

{{notification_msg}}