Meciul Zilei: Croatia - Anglia

Analiza meciuri

Croatia - Anglia

Doua dintre cele mai puternice nationale din Europa si din lume se vor intalni in aceasta seara intr-o partida care se va disputa fara spectatori dar in care vor evolua cativa dintre cei mai valorosi fotbalisti ai momentului. Duelul dintre Croatia si Anglia va incepe de la ora 21:45 la Rijeka, insa croatii nu vor benfica de sprijinul suporterilor din pricina unei sanctiuni care ii obliga sa evolueze fara spectatori in acest meci. Acest lucru poate fi speculat de catre englezi care au pierdut in prima partida din UEFA Nations League si acum pot obtine cel putin un rezultat de egalitate.

Mult mai tensionata este situatia in vestiarul Croatiei, vice-campioana mondiala care a fost umilita in meciul cu Spania dupa esec cu scorul de 6-0. Este adevarat ca lotul selectionatei croatilor a suferit cateva modificari fata de componenta prezenta la turneul final din Rusia, dar meciul de astazi reprezinta o ocazie foarte buna si pentru alti fotbalisti sa isi demonstreze calitatile si sa il convinga pe selectionerul Zlatko Dalic ca merita un loc printre titulari.

Cele doua formatii s-au intalnit si in semifinalele Campionatului Mondial din aceasta vara, iar scorul dupa 90 de minute a fost 1-1, deci pentru duelul de astazi sugeram pariorilor sa mizeze pe varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.50 deoarece Anglia are calitatea necesara pentru a evita infrangerea.

{{notification_msg}}