Meciul Zilei: Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Lupta pentru titlul de campioana a Germaniei se va da in acest sezon intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen, doua formatii foarte puternice care se vor intalni in aceasta seara de la ora  19:30 pe Signal Iduna Park. Pe langa faptul ca este gazda acestei partide, Borussia Dortmund este avantaja si de forma actuala, fiind singura echipa din Bundesliga care nu a suferit inca nici un esec. Mai mult decat atat, jucatorii pregatiti de Lucien Favre au reusit sa marcheze de 30 de ori in acest campionat, in timp ce rivalii de la Bayern Munchen au inscris doar 18 goluri.

In acest moment cele doua adversare sunt despartite de 4 puncte in clasament si daca Dortmund ar reusi sa se impuna in acest duel, sansele celor de la Bayern de a castiga un nou titlu de campioana ar scadea semnificativ. Trebuie sa amintim faptul ca avantajul luat de Borussia in clasament se datoreaza unei perioade nefaste prin care a trecut Bayern, dar in ultimele 6 meciuri bavarezii au reusit 5 victorii si au din nou un moral ridicat.

Chiar daca ambele  echipe au jucatori exceptionali in componenta, sprijinul publicului poate reprezenta un factor decisiv in aceasta confruntare, iar cel mai indicat pronostic pentru pariori este optiunea de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.55 deoarece ambele formatii vor cauta sa se impuna.

{{notification_msg}}