Meciul Zilei: Benfica - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Benfica Lisabona - Bayern Munchen

Doua dintre cluburile care participa constant in UEFA Champions League sunt Benfica Lsiabona si Bayern Munchen, doua dintre cele mai iubite grupari din Europa care se vor intalni intr-o confrutnare ce va fi analizata in continuarea acestui articol.

Cele doua formatii fac parte din Grupa E in care se mai afla Ajax Amsterdam si AEK Atena, dar dintre cele 4 formatii Bayern Munchen are cele mai multe sanse de a se califica in faza urmatoare. Campioana Germaniei se afla si pe lista favoritelor in lupta pentru trofeul Cahmpions League, insa Benfica reprezinta o adversara incomoda in duelul de astazi. Portughezii nu au castigat toate partidele din acest sezon, dar au inceput meciurile oficiale mult mai devreme decat adversara de astazi,  deci este posibil ca fotbalistii gazdelor sa fi ajuns deja la cel mai inalt nivel de pregatire fizica. Mai trebuie sa tinem cont de faptul ca Bayern nu poate folosi cateva nume importante precum  Corentin Tolisso, Kingsley Coman sau Mats Hummels, insa acest lucru nu l-a impiedicat pe antrenorul Niko Kovac sa aiba un inceput perfect de sezon.

Cel mai probabil rezultat este o victorie a germanilor care este cotata cu 1.55, insa noi va recomandam sa urmariti acest meci chiar daca nu veti paria deoarece veti viziona un joc deschis cu multe ocazii la ambele porti. 

{{notification_msg}}