Meciul Zilei: Anglia - Spania

Analiza meciuri

Anglia - Spania

Cel mai tare duel al zilei va avea loc intre Anglia si Spania, o confruntare de gala care se va disputa de la ora 21:45 pe stadionul Wembley din Londra, acolo unde suporterii englezi spera sa celebreze prima victorie a Angliei in UEFA Nations League.

Selectionata Albionului a avut o prestatie foarte buna la Campionatul Mondial din aceasta vara, desi a fost considerata una dinte favorite la cucerirea trofeului Anglia a fost eliminata in semifinale de Croatia si a pierdut si finala mica impotriva Belgiei. Spania nu a ajuns pana in aceasta faza chiar daca a parasit turneul neinvinsa in timpul regulamentar, schimbarea antrenorului chiar inainte de inceperea Campionatului Mondial este considerata o muta neinspirata din partea federatiei spaniole. Totusi, mandatul lui Fernando Hierro a fost foarte scurt, dupa eliminarea din Rusia Luis Enrique a fost numit selectionerul Spaniei, iar astazi acesta va deputa in noua sa functie.

In grupa celor doua adversare se afla si Croatia, vice-campioana mondiala are sanse egale cu Anglia si Spania, deci in partida din aceasta seara nu trebuie sa ne asteptam la o mentaltiate foarte deschisa spre ofensiva din partea celor doua formatii. Orice punct obtinut poate fi decisiv intr-o grupa atat de echilibrata, din acest motiv va recomandam sa mizati pe varianta sub 2.5 goluri pentru care veti primi cota 1.55 de la majoritatea agentiilor. 

{{notification_msg}}