Meciul etapei în Serie B: Brescia - Novara

Analiza meciuri

Brescia – Novara

Sambata se vor juca toate meciurile din etapa cu numarul 33 din campionatul italian Serie B. Acesta va fi cel mai interesant din ele, in care se intalnesc doua echipe ce au evoluat in Seria A, Brescia si Novara. In prezent Novara este pozitionata pe locul 3 in clasament, iar Brescia este ocupanta locului 9, la doar 3 puncte distanta. In meciul din tur scorul a fost 4-0 pentru gazde, iar in sezonul trecut echipa vizitatoare a castigat pe acelasi stadion si a remizat 1-1 in Brescia.

Brescia

Din aceste motive, echipa gazda isi doreste sa castige cele 3 puncte care o poate aduce in fruntea clasamentului din Serie B. Brescia a pierdut doar un singur meci acasa in acest sezon dintr-un total de 16 dueluri. Pe de alta parte a avut o evolutie variabila, acesta fiind motivul pentru care nu este acum pe podiumul clasamentului. Etapa trecuta a remizat 2-2 in deplasare cu Latina. O victorie cu Novara, o poate mentine in lupta, avand in vedere ca echipele pozitionate mai sus, sunt intr-o forma buna. Un dezavantaj in acest meci va fi lipsa jucatorului Mazzitelli, antrenorul Boscaglia fiind nevoit sa-l inlocuiasca cu tanarul Salifu. Trebuie sa adaugam ca pe lista accidendatilor sunt mijlocasul Dall’Oglio si fundasul Somma.

Novara

Dupa ce a retrogradat din Serie A, Novara si-a fixat obiectivul de a reveni in prima liga cat mai repede posibil si acum se afla pe locul 3 in clasament, in ciuda faptului ca a fost sanctionata cu 2 puncte de catre Asociatia Italiana de Fotbal. Acum se afla la 14, respectiv 13 puncte distanta fata de echipele de pe primele doua locuri Crotone si Cagliari, ceea ce inseamna ca promovarea in Serie A va fi posibila doar prin play-off. Pentru a ajunge pe cea mai buna pozitie in play-off, va trebui sa joace cat mult mai bine fata de cum a facut-o in etapele precedente, cand a pierdut 1-2 cu Bari. Inaintea acelui meci jucatorii antrenorului Baroni au obtinut 3 victorii la rand, dar duelul cu Bari au lispsit mijlocasul Farago si fundasul Troest. Acestia au revenit in primul 11 pentru meciul cu Brescia, in schimb vor lipsi Bolzoni si Gonzales.

{{notification_msg}}