Meci spectaculos pe Old Trafford: Manchester United – Arsenal

Analiza meciuri

Manchester United – Arsenal

La inceputul etapei cu numarul 12 din Premier League, avem parte de o intalnire interesanta pe Old Trafford, intre doua mari rivale, Manchester United si Arsenal. “Diavolii” din Manchester se afla pe pozitia a 6 a, la 6 puncte distanta fata de ocupanta locului 4, Arsenal. In confruntarile din sezonul trecut, a castigat de fiecare data echipa gazda, Manchester United cu 3-2, iar Arsenal cu 3-0.

Manchester United

In acel mod, Manchester a pus capat seriei negative de rezultate din duelurile cu Arsenal, iar acum fanii spera la o noua victorie. Este nevoita sa obtina cele 3 puncte din aceasta partida, daca vrea sa ramana in lupta pentru titlu. Totusi, a castigat de putine ori pe Old Trafford si a inregistrat la rand, doua rezultate de egalitate. Va reamintim ca United a reusit sa castige in fata rivalei Manchester City, cu 1-0 in Cupa Ligii. Pe de alta parte, in Europa League, din primele 4 meciuri are doua victorii si tot atatea infrangeri, asa ca urmatoarea partida cu Feyenoord va fi extreme de importanta, in privinta calificarii, deoarece este la un punct distanta de olandezi si de turcii de la Fenerbahce. Triumful cu 3-1 in fata celor de la Swansea din etapa precedenta, le-a crescut moralul jucatorilor aflati sub conducerea antrenorului Mourinho. Vor lipsi jucatori importanti, precum: Valencia, Fellaini, Bailly, Rooney si Smalling.

Arsenal

A remizat in etapa pecedenta 1-1 cu Tottenham si acum se afla la doua puncte in spatele liderului Liverpool. Nu trebuie sa se ingrijoreze pentru ca asa a continuat seria de 16 meciuri fara infrangere, care a inceput exact dupa prima etapa din Premier League, in care a pierdut cu Liverpool. Inainte de egalul cu Arsenal, Tottenham ca obtinut 3 victorii la rand, cate una in Cupa Ligii cu Reading, in campionat cu Sunderland si in Champions League in fata celor de la Ludogorets. Pana la final se va lupta pentru prima pozitie din grupa cu francezii de la PSG. Acum trebuie sa se concentreze asupra acestui derby cu Manchester United, deoarece din cauza accidentarilor vor lipsi Mertesacker, Welbeck, Bellerin, Lucas Perez si Cazorla.

{{notification_msg}}