Meci spectaculos în Premier League: Manchester City - Arsenal

Analiza meciuri

Manchester City – Arsenal

Ultimul duel al etapei cu numarul 37 din Premier League este un derby interesant. Pe stadionul Etihad se va intalni echipa de pe locul 4, Manchester City, cu cea de pe pozitia a treia, Arsenal, care are cu 3 puncte mai mult. Daca cei de la Manchester City vor castiga, inseamnca ca vor obtine pozitia ce duce direct in Champions League, deoarece au un golaveraj mai bun decat “tunarii”. Putem spune ca City si-a asigurat locul 4, pentru ca urmaritoarea Manchester United, este in spate la 4 puncte distanta. Meciul din tur s-a incheiat cu victoria celor de la Arsenal cu scorul de 2-1.

Manchester City                              

Cu siguranta jucatorii antrenorului Pellegrini vor face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte, deoarece pot ajunge pe un loc ce ii califica direct in grupele Champions League. Manchester City a fost eliminata acum cateva zile din semifinala acestei competitii, de catre Real Madrid, asta dupa ce a pierdut paritda de pe Santiago Bernabeu cu scorul de 1-0 si mansa tur s-a terminat la egalitate. In cazul in care nu va castiga meciul de duminica isi va complica situatia si va trebui sa joace tururi preliminarii in Champions League. Etapa trecuta a pierdut cu 4-2 in deplasarea de la Sotuhampton, dupa ce a jucat cu o echipa formata din mai multe rezerve, deoarece majoritatea titularilor cu care ne-am obisnuit, au fost menajati pentru confruntarea cu Real Madrid. Nu-I vom vedea in teren pe Silva, Zabaleta si Kompany, pentru ca sunt accidentati.

Arsenal

Se concentreaza de ceva timp doar asupra campionatului, unde obiectivul principal este calificarea directa in grupele Champions League si va da totul pe teren duminica, sa ramana neinvinsa. In acest mod, probabil isi va asigura locul 3, tinand cont ca in ultima etapa o va intalni pe Aston Villa, echipa ce este retrogradata. Are sanse sa termine si pe pozitia secunda, avand in vedere ca rivala Tottenham are cu 3 puncte mai mult. Trebuie sa precizam faptul ca, jucatorii antrenorului Wenger au evoluat destul de bine in duelurile de pe stadionul Etihad, unde au obtinut 3 remize si doua victorii in ultimele meciuri. Probabil antrenorul Wenger va face cateva modificari in echipa de start, deoarece nu se poate baza pe mai multi jucatori care sunt accidentati, precum: Cazorla, Rosicky, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Arteta, Mertasacker si Flamini.

{{notification_msg}}