Meci spectaculos în La Liga: Real Madrid - Villarreal

Analiza meciuri

Real Madrid – Villarreal

Este un meci foarte important pentru ambele echipe ce ne poate oferi un fotbal de calitate. Real Madrid joaca foarte bine in ultima vreme si datorita pasilor gresiti facuti de Barcelona, este din nou in lupta pentru titlu si trebuie sa castige toate meciurile pana la finalul sezonului. S-a calificat in semifinalele Champions League, iar Villarreal va juca si ea semifinalele Europa League, insa in campionat  nu s-a descurcat la fel de bine in ultimele etape, dar totusi inca este pe pozitia a 4 a in clasament. In intalnirea din tur, Villarreal a castigat pe teren propriu cu 1-0, iar sezonul trecut a remizat 1-1 pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid

Putem spune ca este in forma maxima si ca toate arata mult mai bine acum pentru Real. Este pe locul 3 in clasament si asteapta un pas gresit din partea ambelor rivale, pentru a profita si a obtine un nou titlu de campioana in La Liga. Chiar daca asta nu se va intampla, nimeni nu va trebui sa arunce vina asupra jucatorilor, pentru ca in urma cu putin timp, castigarea titlului era doar un vis. Real nu beneficiaza de un program usor pana sfarsitul campionatului, chiar si acest duel cu Villarreal este unul dificil, insa sa nu uitam ca in ultima vreme a obtinut victorii la rand si acasa evolueaza foarte bine. A fost invinsa in meciul tur cu Wolfsburg, insa in cea de-a doua mansa a castigat cu 3-0 si s-a calificat in semifinalele Champions League. Etapa trecuta a castigat in deplasare la Getafe cu scorul de 5-1, toate golurile fiind inscrise de jucatori diferiti. Sa tinem cont ca in acel meci nu au jucat Ramos, Modric si Casemiro, insa acestia vor reveni pe teren in meciul cu Villareal.

Villarreal

Nu putem spune ca dupa o infrangere suferita, Villarreal trece printr-o criza, deoarece in mod cert aceasta poate fi justificata datorita programului incarcat din ultima perioada in care a disputat multe meciuri. Antrenorul Marcelino incearca sa mentina echipa odihnita, prin repetate schimbari in primul 11, dar din cauza accidentarilor nu dispune de un lot de jucatori foarte buni. Duminica trecuta a fost invinsa in campionat cu 2-1, in deplasarea de la Rayo Vallecano. Inainte de acest duel, a jucat cu Sparta Praga si s-a caficat in semifinalele Europa League, dupa victoria cu 2-1 de pe teren propriu. A evoluat bine in acel meci cu Rayo Vallecano, in care au lipsit Soriano si Rukavina din cauza cartonaselor acumulate, iar atacantii Soldado si Bakambu au fost rezerve, ultimul dintre acestia intrand in minutul 68. Din pacate Villarreal a primit golul cu care a fost infranta, pe finalul meciului. Vor lipsi Castillejo, J.Costa, Musacchio si Pina, dar vestea buna pentru fani, este ca vor reveni in confruntarea de pe Santiago Bernabeu: Soldado, Rukavina, Bakambu si Soriano.

{{notification_msg}}