Meci nebun în Europa League: Tottenham - AC Fiorentina

Analiza meciuri

Tottenham - AC Fiorentina

Acest duel din Europa League, va fi urmarit de multa lume, pentru ca este o disputa intre doua echipe ce evolueaza foarte bine in campionatele tarilor din care provin. In momentul de fata Tottenham se afla pe pozitia a doua in Premier League, iar Fiorentina in Serie A este pe locul 3. Datorita faptului ca in tur s-a terminat 1-1, vom afla echipa care se va califica, doar la sfarsitul meciului.

Tottenham

Este aceeasi situatie ca si anul trecut, cand aceste doua cluburi s-au intalnit tot in Europa League, rezultatul din Londra fiind tot 1-1, doar ca in retur Fiorentina a castigat cu 2-0. Asa ca englezii, vor face tot posibilul sa-si ia revensa in meciul de pe White Hart Lane. Meciul trecut a pierdut in FA Cup  in fata celor de la Crystal Palace cu 1-0. In campionat are o serie de 5 victorii consecutive, si este pe locul 2 la doua puncte de liderul Leicester. Nu-l vom vedea in teren pe mijlocasul Carroll, fundasul Vertonghen, portarul Lloris si pe atacantul N’Jie.

AC Fiorentina

A castigat etapa trecuta 3 puncte importante in meciul cu Atalanta si s-a apropiat la 5 puncte de locul 2, ocupat de Napoli. Avand in vedere ca elevii, antrenorului Sousa au inscris mai des in ultimele dispute, nu este exclus sa o vedem pe Fiorentina cat mai frecvent in atac. Totusi sa nu uitam ca Tottenham are a doua defensiva cea mai buna din Premier League, asa ca ne putem astepta si la un duel mai mult la mijlocul terenului. Tinand cont ca Tottenham se califica daca nu vor fi goluri, Fiorentina va fi nevoita sa atace pentru a inscrie. Referitor la echipa de start, credem ca Sousa va odihni cativa jucatori care s-au daruit in campionat, in rest nu vor fi absenti.

{{notification_msg}}