Meci interesant pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Valencia

Analiza meciuri

Real Madrid – Valencia

Inaintea startului de sezon puteam spune ca va fi un derby acest meci, in care Real Madrid are nevoie de puncte pentru a deveni campioana, iar Valencia se lupta pentru un loc ce duce in Champions League. Doar prima parte este valabila, deoarece madrilenii chiar duc o batalie cu Barcelona in fruntea clasamentului, iar oaspetii au dezamagit si se afla in partea de jos fara a mai spera la cupele europene. Lucrurile s-au complicat pentru gazde de cand au pierdut acasa cu rivala Barcelona si acum aceste doua echipe sunt la egalitate de puncte, doar ca Realul mai are un meci de disputat. In intalnirea din tur Real Madrid s-a impus cu scorul de 2-1.

Real Madrid

Etapa trecuta a invins-o in deplasare pe La Coruna cu 6-2 si putem spune ca si-a revenit dupa infrangerea in fata Barcelonei. Totul depinde acuma de ea in ceea ce priveste titlul de campioana, fiindca daca va castiga toate meciurile pana la final, va obtine un nou titlu. Mai are de jucat o restanta cu Celta Vigo, in care trebuie neaparat sa se impuna. Putea sa bifeze o remiza in “el clasico”, insa eliminarea lui Sergio Ramos s-a simtit, iar golul care a dus la infrangere a fost marcat de Messi in ultima faza a meciului. Antrenorul Zidane a folosit un prim 11 combinat in duelul din La Coruna si echipa sa, a inscris de 6 ori. Pepe si Bale vor lipsi, deoarece sunt accidentati.

Valencia

Asteapta sa se termine acest sezon, in care si-a ratat toate obiectivele. Dupa 3 triumfuri consecutive, au urmat 3 partide in care a bifat doar o remiza. A terminat la egalitate cu Sevilla, apoi a pierdut cu Malaga si Real Sociedad. Etapa trecuta a primit gol in primul minut, pentru ca portarul D.Alves a facut o mare greseala. La un moment dat era condusa cu 3-0, dar a reusit sa marcheze de doua ori pana la final. Antrenorul Voro nu va putea cont ape serviciile lui Zaza si Cancelo, insa o veste buna e ca vor reveni pe teren Sani Mina, Mangala si Lato.

{{notification_msg}}