Meci interesant pe Santiago Bernabeu: Real Madrid – Real Sociedad

Analiza meciuri

Real Madrid – Real Sociedad

Chiar daca Real Madrid este favorita in acest duel de pe teren propriu, totusi va fi un meci interesant avand in vedere ca jucatorii antrenoului Zidane trec printr-o mica criza, deoarece au inregistrat o singura victorie in ultimele 5 dispute si au fost eliminati din Cupa Regelui Spaniei. De asemenea si Real Sociedad a parasit Cupa in sferturile de finala, iar in campionat se afla pe locul 5, la 8 puncte distanta fata de echipa de pe Santiago Bernabeu. Sociedad are doua victorii consecutive in La Liga, iar in Cupa a pierdut de doua ori in runda precedenta. In confruntarea directa din tur, Real Madrid s-a impus cu 3-0 in deplasare.

Real Madrid

Era destul de dificil pentru Real Madrid sa joace la capacitate maxima in La Liga, Cupa si Champions League. Problemele au inceput in duelul din Cupa cu Sevilla, in care a fost foarte aproape de infrangere, iar apoi in campionat cu aceeasi rivala a pierdut. A urmat un nou esec in Cupa, pe teren propriu cu Celta Vigo, dupa care a castigat la limita cu Malaga. Acum cateva zile, a remizat 2-2 cu Celta, in Vigo si a fost eliminata din Cupa Regelui Spaniei. Se concentreaza asupra campionatului, insa antrenorul Zidane se confrunta cu probleme de lot, fiindca sunt cativa jucatori accidentati printre care se numara: Bale, Modric, Carvajal, Pepe si Marcelo. Ne asteptam sa-i vedem in primul 11 pe Coentrao, Varane si Nacho.

Real Sociedad

Putem spune ca Real Sociedad se afla intr-o serie de meciuri dificile si recent a fost eliminata din Cupa, pentru ca a pierdut ambele partide din sferturi in fata Barcelonei. Avea sperante mari de la confruntarea de acasa, insa catalanii au spart gheata si au reusit sa castige dupa o pauza de aproape 10 ani. In runda anterioara a eliminat-o pe Villarrreal, iar in urmatorul meci din La Liga a fost infranta acasa cu 4-0 de catre Sevilla. Trebuie sa precizam ca a bifat o noua victorie in Malaga, iar in etapa trecuta a invins-o acasa cu 1-0 pe Celta Vigo. Cele 3 puncte au fost aduse de atacantul Juanmi care a reusit sa marcheze si pe Camp Nou. Oyarzabal si Hernandez vor juca in locurile lui Juanmi si Bercich. Este posibil sa-l vedem titular si pe Elustondo. Antrenorul nu va putea conta pe Bergara, Agirretxe si C.Martinez.

{{notification_msg}}