Meci interesant în Turcia: Galatasaray – Bursaspor

Analiza meciuri

Galatasaray – Bursaspor

Este un derby in care ocupanta locului 5, Galatasaray o va infrunta pe Bursaspor, echipa de pe pozitia a 4 a, care are cu un punct mai mult. Ambele trec printr-o mica criza de forma, Galatasaray vine dupa doua infrangeri consecutive, in timp ce Bursaspor a remizat in doua meciuri. In ultima confruntare directa scorul a fost 1-1, pe terenul celor de la Bursaspor.

Galatasaray

A fost infranta de Bursaspor acum 5 ani si acum va porni ca favorite in acest meci. Totusi jucatorii antrenorului Riekerinka vor trebui sa fie foarte atenti, pentru ca in ultimele doua partide au pierdut atat cu liderul Basaksehir, cat si cu rivala Fenerbahce. Din aceasta cauza Galatasaray se afla la 9 puncte distanta de lider si la 7 in spatele celor de la Besiktas. Pe de alta parte, ocupanta locului 3, Fenerbahce are avantaj de un punct, ca si Bursaspor si de aceea o victorie in duelul de vineri seara ar fi foarte importanta. Vor lipsi Gunter, Carole si Sigthorsson. Nu se stie daca il vom vedea in teren pe atacantul Derdiyok.

Bursaspor

Am mentionat deja ca vine dupa doua rezultate de egalitate, insa inainte a obtinut 3 victorii la rand, doua in Cupa si una in campionat, asadar este intr-o forma mai buna decat Galatasaray. Statisticile ne arata ca Bursaspor intampina multe dificultati in duelurile cu “Galata”, asa ca jucatorii antrenorului Hamazaoglu vor avea mult de munca, pentru a obtine cel putin un punct pe Turk Telekom Arena. Din acest motiv adversara va juca agresiv din primul minut, asa ca oaspetii vor putea profita de spatiile libere lasate in aparare de Galatasaray. Ozcal, Kurtulus si Cinaz sunt accidentati si nu vor lua parte la acest derby.

{{notification_msg}}