Meci interesant în Suedia: Jonkopings Sodra – Djurgarden

Analiza meciuri

Jonkopings Sodra – Djurgarden

Ultimul duel din etapa cu numarul 14, a celui mai puternic campionat din Suedia, o aduce fata in fata doua echipe vecine in clasament, care sunt la egalitate de puncte. Djurgarden este pozitionata pe locul 11 si datorita golaverajului este inaintea celor de la Jonkopings. Echipa gazda  evolueaza pentru prima data in istorie in aceasta liga si pana acuma s-a intalnit cu Djurgarden doar o singura data , acum 3 ani intr-un meci in care a fost invinsa cu 3-1.

Jonkopings Sodra

Acesta va fi prima confruntare din campionat intre cele doua cluburi si avand in vedere ca sunt la egalitate de puncte, ambele sunt motivate. Jonkopings trebuie sa fie mult mai determinata fata de cum a fost in meciurile anterioare, daca isi doreste victoria, tinand cont ca vine dupa o serie de 6 remize si 3 infrangeri. Putem spune ca este intr-o cadere de forma, deoarece a obtinut 3 victorii din 4 meciuri in startul sezonului, iar acum este aproape de zona retrogradabila, avand doar un avantaj de doua puncte fata de ocupanta locului 14, Hammarby. Din aceste motive nu trebuie sa piarda disputa cu Djurgarden, fiindca orice punct este important in lupta pentru supravietuire, asa ca tanarul antrenor Thelin a anuntat ca va folosi o tactica mai ofensiva. In precedentele doua partide a remizat 1-1 cu Sundsvall si a fost infranta cu 1-0 de catre Ostersund. Ne asteptam sa vedem cateva modificari in echipa de start si singurul absent va fi portarul Cajtoft din motiv ca este accidentat.

Djurgarden

Oaspetii din Stockholm au castigat doar 3 puncte in ultimele 5 etape din campionat, multumita victoriei cu Ostersund, asa ca acum Djurgarden spera la o victorie tot in fata unei noi promovate. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, va trebui sa evolueze mult mai bine fata de cum a facut-o in ultimele 5 dueluri din deplasare, cand jucatorii au parasit terenul demoralizati. Asadar, Djurgarden a obtinut puncte doar pe teren propriu in acest campionat. Etapa trecuta a pierdut cu 1-0, confruntarea cu fosta campioana Norrkoping. Insa putem spune ca echipele au jucat de la egal la egal in acea partida, asa ca nu ne asteptam sa vedem schimbari in primul 11. Mrabti si Radetinac nu vor fi pe teren, deoarece ambii acuza accidentari, iar revenirea atacantului Johnson in echipa de start, este pusa sub semnul intrebarii.

{{notification_msg}}