Meci interesant in Spania:Real Sociedad - Real Madrid

Analiza meciuri

Real Sociedad - Real Madrid

Real Sociedad va primi vizita celor de la Real Madrid intr-un meci al orgoliilor in Spania. Sociedad nu are mare nevoie de puncte dar se vor mobiliza in aceasta partida pentru ca in Tara Bascilor, Real Madrid este principalul dusman. Real spera la o victorie si la un pas gresit din partea rivalilor de la Barcelona si Atletico. In meciul tur Real s-a impus pe teren propriu cu 3-1.

Real Sociedad

A fost un sezon sub asteptari pentru Real Sociedad, un sezon in care au ratat iar prezenta in cupele europene si in care la un moment dat au fost aproape de zona retrogardarii. Au avut un start de sezon nereusit dar dupa ce au schimbat antrenorul lucrurile au inceput sa se indrepte. Au reusit sa invinga echipe de top pe teren propriu in acest sezon iar ultima victima a fost Barcelona acum 4 etape. Antrenorul Eusebio are probleme de lot inaintea acestei partide si nu vor putea juca Canales, Martinez si Vela.

Real Madrid

Madrilenii lupta pe doua fronturi in acest final de sezon dar au declarat ca principalul obiectiv ramane Champions League.  Sunt la un singur punct de echipele de primul loc ocupat de Barcelona si Atletico si acum asteapta o greseala din partea celor doua. Marti au avut un meci greu la Manchester City si au obtinut un rezultat pozitiv in ecuatia calificarii dar  meciul decisiv se va juca saptamana viitoare. In ultima etapa de campionat au invins-o pe Rayo Vallecano cu 3-2 dupa ce au fost condusi cu 2-0.  Zidane nu va putea conta in acest meci pe Cristiano Ronaldo iar Benzema si Jese sunt incerti.

{{notification_msg}}